Workshop

Fortællingens kraft / Kunsten at fortælle

Er du nysgerrig på storytelling, altså levende mundtlig historiefortælling, og vil du gerne blive bedre til at tale professionelt, frit og levende, så dine ord og budskaber fænger hos din tilhører?

Så hæng på her. Jeg holder foredrag og laver workshops for ledere, undervisere, præster og andre formidlere, der skal bruge det levende ord – bl.a. på baggrund af min bog: Kunsten at fortælle.

At holde tale og bruge fortællinger i talen kan være stor kunst, men det er også et håndværk, og som ved alle andre håndværk, kan man altid blive bedre. Det følgende er stikord – hvert foredrag / workshop tilrettelægges individuelt og kan eventuelt indeholde praktiske øvelser og individuel feedback.

For ledere og organisationer
Om at bruge storytelling i virksomhedens kommunikation internt og udadtil. Du får værktøjer til at bruge historiefortælling i både din mundtlige og skriftlige kommunikation. Bl.a. følgende:
– Om lederen som ‘chief storyteller’.
– Om virksomhedens grundfortælling og enkelthistorier.
– Om at tale professionelt og fængende.

For undervisere, guider, kulturformidlere
Om at bruge fortælling i klasseværelset, eller når du guider en gruppe børn/voksne på museet, i naturen eller byen. Bl.a. følgende:
– Om at pakke fakta ind i en historie.
– Om at huske sit stof uden manus og bog.
– Om mundtlig fortælling og kontakt med tilhørerne.

For præster og menighedsråd
Om brug af fortælling i prædiken, konfirmandundervisning og kirkens kommunikation. Bl.a. følgende:
– Om kirken som verdens vigtigste fortællested.
– Om fortælling af bibelhistorie, litteratur og kirkens højtider.
– Om at tale frit og mundtligt.