Bibelhistorier

Jeg har udgivet fire bøger og er glad for dem alle. Men måske en anelse mest glad for DET UPERFEKTE LIV. Det er også den, der har solgt bedst – den er udkommet i fire oplag og desuden som e-bog.

Forleden fik jeg en hilsen fra en kvinde, som fortalte, at hun var ved at læse den. Wow, så var den dag reddet!

I bogen sætter jeg 42 bibelhistorier op som et alternativ til vores jag efter det fejlfri og perfekte liv. Her finder jeg en større dimension, åndelig styrke og et indhold, som jeg ikke finder i tingene, karrieren, pengene.

Overfor samfundets mainstream værdier, penge og succes, står bibelhistorierne med deres fortællinger om ‘noget mere’: næstekærlighed, ansvar, mening, tro – et solidt og muntert alternativ til tidens selvhjælpsbøger og idealer om perfekthed.

Præcis 42 kapitler blev det til, fordi jeg trænede til New York Maraton i tiden, hvor bogen blev skrevet. Et kapitel og en bibelhistorie for hver kilometer.

Omtale og anmeldelser: http://flemmingklosterpoulsen.dk/udgivelser/
Køb bogen: https://www.eksistensen.dk/det-uperfekte-liv.html