Sådan undgår du at blive en sur gammel mand / kone

I dag lever vi længere og er mere aktive end tidligere generationer. I dag er der folk i 60erne, der starter ny virksomhed, folk i 70erne rejser jorden rundt, folk i 80erne går på dating, og i 90 års alderen løber du lige et marathon.

Det er en ny tid med nye udfordringer. For samfundet handler det om at se ældre som en stor resource. For den enkelte handler det om at tænke anderledes om det at blive 60 – 70 – 80 – 90. Alder er et tal og det handler ikke om dit fødselsår, men om hvad du kan bidrage med til fællesskabet.

Så altså, vi må ny-tænke det at blive ældre mht. arbejde, tro og eksistens, helbred, parforhold og familieliv. Og et godt sted at starte er bogen ‘Bolder – how to make the most of our longer lives’ af Carl Honore.

Aldring er ikke en byrde, men en bonus.

Mere tekst er på vej …