1000 tak for bidrag til en ny violin

Jeg er helt utrolig glad for den kæmpeoverraskelse, som jeg fik i kirken i søndags. To kvinder, Susanne og Johanne rejste sig, tog ordet, holdt en fantastisk flot tale og overrakte knap 1600 britiske pund til at købe en ny violin for.

For en gangs skyld var jeg mundlam. Og meget rørt. Pengene er blevet crowdfundet blandt danskere i London / UK over de sidste to uger efter min gamle violin blev stjålet.

1000 1000 tak til Johanne og Susanne for initiativet og talen i kirken. 1000 1000 tak til alle jer mange, der har bidraget. Jeg er helt overvældet af glæde.

Som en skrev på Facebook: Gud er stor og det er sommer! En anden skrev: Det må være en slags omvendt menighedspleje. Og en tredje: Sikke en fantastisk menighed du har. Og en fjerde: Den gode Gud har endnu en gang holdt hånden under en sjæl i nød!

Jeg giver dem alle fuldstændig ret.

I dag og i morgen får jeg to nye violiner på prøve, den ene er bygget i Belgien, den anden er oprindelig tysk men totalt nyistandsat her i London. Så det skal nok lykkes at finde en god afløser for den gamle. En ny historie kan begynde. Fortsættelse følger.

Med sommerhilsen og tak til alle danskere i London / UK.