Det uperfekte liv – nu som e-bog

Det uperfekte liv – maraton i Bøgernes Bog, som jeg udgav i 2012 er nu også kommet som e-bog til 149 kr på forlaget Eksistensen.

Bogen kom i øvrigt i 4. oplag for godt og vel et års tid siden. Det er en kæmpestor glæde at bogen bliver læst.

I bogen prøver jeg at sætte de bibelske grundfortællinger op som et alternativ til vores jag efter det fejlfri og perfekte liv.

Jeg stiller spørgsmålet: Er der en modfortælling til den herskende fortælling om Det Perfekte Liv?

Med udgangspunkt i dagligdags udtryk som “Skriften på væggen”, “Fra Herodes til Pilatus”, “At bære sit kors”, genfortæller jeg de bibelhistorier, som udtrykkene kommer fra. Dernæst giver jeg et personligt bud på, hvordan disse gamle fortællinger taler ind i vores liv og samfund i dag.

Det er min overbevisning at de bibelske grundfortællinger rummer en både enkel, dyb og meget sandfærdig fortælling om det at være menneske – et solidt og muntert alternativ til tidens materialisme og idealer om perfekthed.

Præcis 42 kapitler blev det til, fordi jeg trænede til New York Maraton i tiden, hvor bogen blev skrevet. Et kapitel og en bibelhistorie pr kilometer.

Se omtale og anmeldelser her: http://flemmingklosterpoulsen.dk/udgivelser/